Do more of what makes you Shimmer

Studio Shimmerin meikkaajat

STUDIO SHIMMERIN ARVOT:


ITSEILMAISU

Meidän mielestä erilaisuus on rikkautta ja jokaisen tulee saada ilmaista itseään kuten haluaa. Meidän tonttia erityisesti on tietysti itseilmaisu ehostuksen kautta.


AMMATTITAITO

Olemme kaikki koulutettuja ammattilaisia, harjoittelemme paljon myös vapaa-ajalla ja kouluttaudumme säännöllisesti. 


KANNUSTAMINEN

Me halutaan, että Shimmerissä on kannustava ilmapiiri. Jokainen taitavakin ammattilainen tarvitsee joskus kehuja kollegalta, joten niitä meillä viljellään säästelemättä. Haluamme myös tuoda esiin asiakkaiden upeita piirteitä, jos jollain on mielettömän upeat ripset tai kynsipeti, sanomme sen ääneen <3 Kehut ei maksa mitään, mutta miten hyvä mieli niistä tuleekaan kummallekin osapuolelle.


KAUNIS OLO

Meidän yksi tärkeimmistä arvoista ja tavoitteista on se, että asiakkaalla on kaunis olo meiltä lähtiessä. Siihen siis pyrimme jokaisessa palvelussamme.Make your dreams happen

ammattimeikkaaja Sanna Juhala

SANNA

Studio Shimmerin omistaja, Meikkaaja-maskeeraaja, kynsiteknikko


Meikkaajana mielestäni on upeinta nähdä, miten asiakkaan kauniit piirteet saadaan esille. Asiakas ei usein itsekään ymmärrä, miten erityisiä kauniita piirteitä hänen kasvoissaan on. Minulle on meikkaajana tärkeää luoda asiakkaan kanssa avoin väylä keskustelulle, en pelkää kritiikkiä tai säikähdä mikäli asiakas haluaa muuttaa meikissä tai kampauksessa jotakin. En kuitenkaan epäröi sanoa omaa mielipidettäni ammattilaisen näkökulmasta. Tärkeintä on, että asiakas kokee olonsa kauniiksi ja saadaan aikaan upea ja kestävä kokonaisuus.

Be your own kind of spectacular Shimmer

ammattimeikkaaja Nani Auvinen

NANI

Meikkaaja-maskeeraaja

 

Maskeeraajana koen olevani luova ja määrätietoinen ongelmanratkaisija. Haluan, että asiakas on aina tyytyväinen lopputulokseen ja voi kertoa rohkeasti jos muutoksia halutaan tehdä, on sitten kysymys häämeikistä tai isommasta tuotanto projektista. Jos en jotain vielä tiedä, siitä otetaan selvää. Minulta onnistuu kauneusmeikkien lisäksi haastavammatkin erikoismaskeeraukset.

 

Parasta ammatissani on työn haastavuus ja työpäivien erilaisuus. Asiakkaan ilo onnistuneesta meikistä ja kampauksesta tärkeänä päivänä on paras kiitos meikkaajalle.

When in doub t, just add Shimmer

ammattimeikkaaja Janika Ikävalko

JANIKA

Meikkaaja-maskeeraaja, kynsiteknikko

Olen iloinen höpöttelijä ripauksella perfektionismia. Minulle meikkaajana on tärkeää, että meikki on kantajansa näköinen ja korostaa hänen parhaita puoliaan. Haluan saada jokaisen asiakkaan tuntemaan olonsa kauniiksi ja itsevarmaksi. Parasta ammatissani on ihmisten kohtaaminen sekä oman mielikuvituksen ja luovuuden käyttäminen.

Beauty begins the moment you decide to be you

SUSANNE

Meikkaaja-maskeeraaja


Toteutan mielelläni villeimmätkin ideat, hillitympiä lookeja unohtamatta. Haluan, että asiakkaalle jää aina hyvä fiilis penkistäni lähtiessään, joten mahdollisia muutoksia halutessasi se kannattaa aina rohkeasti kertoa. Parasta ammatissani on se, että saa olla luova ja tehdä monipuolisesti erilaisia töitä ihmisten parissa eikä mikään päivä ole samanlainen.